SHOPPA SHOPPA!


Nu är jag i London! Ååh va fint de är här, ska bli så kul och börja shoppa i morgon! :) 
Hoppas ni har de bra mina fina bloggläsare, kanske inte uppdaterar så jättemycket nu när jag är i London men kanske lite. 

SKAVSTA AIRPORT LONDON SNART


KVÄLLEN IGÅR


Tjossan i går kom tjejerna runt sju, när dom kom så gjorde vi iordning allt sen gick vi upp till min säng och satte på en grym film. De va grymt mysigt och kommer sakna dom nu när jag är i London.. usch men de ska bli skit kul iallafall! 

PACKAR

Tjossan i trossan, håller på att packa lite inför i morgon! :) Ska inte ha med mig så jättemycket mer än de här.. Är skit taggad! 
 
I kväll kommer tjejerna över till mig så vi ska ha lite mysigt och käka popcorn och kolla film tror jag myys. 
Va tycker ni jag ska blogga om mina fina läsare? 

ÄLSKA VÄDRET!

Åååh vilka vår känslor de är ute nu, de är skit varmt och solen skiner. Satt precis ute på min veranda och drack lite te och solade haha myysigt :) 

Tack alla för dom fina kommentarera och att ni tycker de är kul att jag börjat blogga igen de värmer verkligen och göra att jag vill blogga mer! 

BACK ON TRACKHej alla fina bloggläsare som har stannat kvar, tänkte börja blogga igen yeah. 

Idag har jag varit men Nicole sov där i natt, vi vakna ungefär klockan 12 idag och insåg at vi hade sovit bort hela dagen... typiskt lov, så vi taggade till Jakobsberg och solade solarium.
Efter vi hade solat så möte vi Nicoles pojkvän och sen drog jag hem, när jag kom hem stog bordet dukat med revbensspjäll mums va gott de va.